Eugenia Caracaș

Gata să îmi asum responsabilități mai mari și să învăț mai multe, dar ofer și altora un model de reușită și performanță.

⚜ Personalitate dinamică, dotată cu experiență socială și educativă progresivă, din 2007 prezentă pe piața serviciilor de instruire, deține experiență psihologică în mediul de organizare și servicii pentru clienți, a finalizat un master în Psihologia comunicării și a resurselor umane, o specializare în psihologia aplicată la University of Oxford din Marea Britanie și deține Certificate of graduation Cambridge- EF Level 16 - Upper Advanced - CEFR Level C2

⚜ Formatoare la cursurile de limba engleză pentru copii și maturi și atelierele creative de Pix-uri 3D.

⚜ Director regional pentru ALPHA GROUP International în Republica Moldova, care intenționează să aducă o valoare deosebită și să crească business-ul și calitatea vieții în propria țară.

⚜ O persoană care a pornit inițiativa de transformare de la sine și o antreprenoare îndrăzneață care are multe de oferit în termeni de entuziasm, cu capacitatea de a aduce standarde înalte la locul de muncă.

⚜ Pasionată de dezvoltarea personală și de tehnicile de fidelizare a clienților. Promovează un stil de viață sănătos și dragoste de a împărtăși asta cu ceilalți.