Mariana Caracaș

Sunt sigură că noi putem face diferența în bine prin experiența și serviciile pe care le oferim!

Iubește oamenii și ceea ce face, asta este atât slăbiciunea cât și puterea ei. De acea a ales să facă studii de licență în domeniul Psihopedagogiei, să inspire și să se lase copleșită de frumusețea muncii  “Om-Om”.

Programul de master pe care îl deține: Consiliere pentru problemele de familie, o ajută să vadă că dincolo de problemele cu care se confruntă cineva, există remediere și un nou început “ORIUNDE ȘI ORICÂND”, pornind de la dorința persoanei de transformare.

Motivată de a spori calitatea serviciilor pe care le oferă, a ales să investească în educația sa proprie, deoarece o consideră ca cea mai sigură investiție.

  • Peste 7 ani de experiență în domeniul serviciilor sociale si educaționale.
  • Formatoare acreditată ANC România, cu peste 70 de seminare și ateliere practice susținute pe diverse teme la nivel local și național, depășind 3000 de ore petrecute în fața publicului.
  • Expertiză în domeniul antreprenoriatului, abilitării economice și managementului de proiecte, peste 7 proiecte cu investiție din partea  UE obținute și implementate.
  • Trainer/antrenoare Aritmetică Mentală

Misiunea de viață, să trăiască în armonie cu sine însuși, să fie un agent al schimbării în comunitate și în viața altor oameni.

“Sunt sigură că noi putem face diferența în bine prin experiența și serviciile pe care le oferim!”