Transform 180 - You have a vision, we make it real!

Echipa #TRANSFORM180 este un grup de speakeri, traineri și coach certificați, care oferă workshop-uri, training-uri, servicii de coaching sau mentorate pentru dezvoltarea personală și profesională a indivizilor și companiilor de pe întreg teritoriul Moldovei. Membrii platformei oferă un conglomerat de formări, destinate să răspundă nevoilor și cerințelor actuale pe piață:

💥 Eugenia Caracaș - Customer Experience & Service
💥 Mariana Caracaș - Online & Social Media Marketing
💥 Andrei Ciudac - Trading & Finance Education Management
💥 Dorina Străinu - Associates & Business Law
💥 Alexandru Tomacu - Full Stack Web Development
💥 Sebastian Römischer - Personal & Business Development

#TRANSFORM180 - este platforma care îți oferă șansa de a-ți rescrie povestea vieții tale și a adăuga valoare în tot ceea ce faci.
Inovația acestei platforme de dezvoltare constă în faptul, că va oferi posibilitatea ca clientul să se înscrie fie la un singur modul selectat de el,fie va beneficia în aceeași zi de un panel pe diverse teme cum ar fi:

🔑 Management-ul Timpului
🔑 Inteligența Emoțională
🔑 Leadership
🔑 Lucrul cu Clienții
🔑 Educație Financiară
🔑 Consultații Juridice
🔑 și multe altele

Toate formările sunt structurate astfel încât să cuprindă informații actuale, dar și tehnici/strategii practice, care să ofere o perspectivă și dinamică nouă activității clientului.

Urmăriți îndeaproape activitatea #TRANSFORM180 pentru că urmează să lansăm cele mai practice și eficiente evenimente, bazate pe cunoștințe testate, experiență și rezultate vizibile.

YOU HAVE A VISION, WE MAKE IT REAL!

# TRANSFORM180

Noi îți facem viziunea ta 💯 reală!